17. tammikuuta 2009

TILDA-KUUME ISKEE

Minuun on iskenyt Tilda-kuume.Mitä pitäisi tehdä?
Selasin nettiä helpottaakseni oloani ja löysin seuraavanlaisia
Tilda sivustoja:

Suomen Tilda Addiktit ryhmä1
Kasperiinan Tilda tuotteet
Pastellisävyjä
Virkun blogi
Hilun kissankäpälä

5 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Hei, kiitos kommentista - minustakin huivi näyttää mukavalta ja lopputulos on vielä aivan auki!?
Ullan sivuilta netistä www.ullaneule.net löydät paljon eri ohjeita huiveille esim. Lehmus oli mukava neuloa 1. huivina. Villapallo on suunnitellut huiveja ja Lankakomeron blogissa olen tekemässä Kevätpäiväntasaushuivia vihjeiden avulla -sitä huivia minkä näit blogissa. Minusta ainakin alku on ollut selkeästi ohjeistettu ja helppo tehdä.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Anna palaa vaan! Hanki kankaita ja Sinkeri surisemaan.Ne on kyllä aivan ihania ne Tildat.Itsekin olen aikonut ainakin koittaa yhden tekoa. Uusi kevät -Tilda ilmestyy tässä kevään kuluessa. Keväisiä ihanuuksia tulossa.
Pirteää viikkoa Sinulle ja jäädytykset pystyyn.Se viilentää ensihätään.

Leena kirjoitti...

Kiva, jos minusta oli apua. siinä oli vain murtoosa kaikista huiviohjeista. Käyn jossain vaiheessa kurkkimassa kuinka huivin kudonta etenee ;)

Eikku kirjoitti...

Minuunkin iskenyt Tilda-kuume! Kuumetta helpottamaan tilasin Kasperiinasta paperiaskartelutarvikkeita ja yhden ommeltavan enkelin ensikokeeksi - minä kun en ole taitava ompelukoneenkäyttäjä, niin ajattelin ensin kokeilla, osaanko ja jos osaan, niin sitten ajattelin tilata ihan kankaita ja alkaa soveltaa kirjojen ohjeita! Mukaan vaan tildailemaan!
Aivan kertakaikkisen ihania jäälyhtyjä ja -koristeita olit tehnyt! Jos pakkaset nyt pysyy, täytyy itsellekin tehdä tuollainen kakkulyhty!

Ps. blogini on siis eikku-67.vuodatus.net, mutta tähän piti kirjautua bloggerin tilillä....siellä minulla ei ole blogia, en ole saanut aikaiseksi!

Eikku kirjoitti...

Käypäs katsomassa vielä tämä: www.polinka.fi - sieltä löytyy tildaa ja kaikkea muuta pientä ihanaa!