7. maaliskuuta 2009

TAAS TILDAA ;)

Tein pussukan ja muutaman siivellisen Tilda sydämen.Taidan viedä muutaman sydämen mökille :).

5 kommenttia:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

UUUU, on lempeitä siivellisiä.Tänään pistäydyin Sinooperin myymälässä ja voi sitä Tildakankaiden määrää ja kauneutta.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Korttiystäväni!
Minä lomailin ja nyt näyttää siltä, että kohta on paniikkikiire tämän kuun ensimmäisen lähetyksen kanssa. Emo suostui, joten toivottavasti et pahastu, jos lähetys ei ehdi perjantaille Sinulle! Lupaan toimia mahdollisuuksien mukaan pikimmiten, viimeistään ensi viikon alussa saat postia :)

Unknown kirjoitti...

En ole unohtanut sinua vaikka kuun puoliväli uhkaavasti lähestyykin, on ollut yhtä jos toista kiirusta. Tänään olisi tarkoitus pakata maaliskuun ensimmäinen lähetys ja huomenna postiin. :)

T. SAY

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ymmärryksestä :) Minä olin ihan luottavaisin mielin, että ehdin ajoissa hoitaa kortin vaikka lomailin kunnes näin mitä emo oli meille tällä kertaa keksinyt. 3D-kortti CDllä. A-PU-VA! Piti ensin paikallistaa missä "vanhat" 3Dtarpeet, missä CDt, missä sakset, miten sitä leikattiinkaan jne jne :D Hehe, olikin siis ihan haastetta tällä kertaa :)

Askartelumateriaalin budjetti on sen huimat 3e. Olen täällä miettinyt ja miettinyt mutta kysynkin sinulta itseltäsi, haluatko ottaa riskin eli koko budjetilla tuossa on vain yksi tuote, jota mietin lähetänkö vaiko enkö? Riskihän on siinä, että sitten jos et tykkää - menee koko se osa lähetyksestä täysin metsään :/

Anonyymi kirjoitti...

Yhtä jännityksellä sitten täälläkin odotetaan miten käy, hehee :)