11. tammikuuta 2009

AILAN PANNARI

Vierailin joulun alla ystäväni luona.Siellä minulle tarjoiltiin
Ailan pannaria.Minusta se maistui taivaalliselta hillon
ja vaniljavaahdon kanssa.Tänään meillä on ruokana
hernekeittoa ja jälkiruokana Ailan pannaria.

Tässäpä pannarin ohje:

4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1-3 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
4-5 kanamunia
100 g voita/rasvaa

Sekoita aineet ja paista 15 min. 250 asteessa.
Annoksesta tulee kaksi pellillistä.
Suosittelen!

Tältä pannari näyttää heti uunista otettuna:

1 kommentti:

Peppiina kirjoitti...

Oikein kuola alkoi valumaan, niin mahtavan näköistä pannaria! Ja minä pöhkö kun aloitin uuden vuoden sillä periaatteella, että vehnäjauhot on hyihyi.. Pitää alkaa keksiä tapoja kiertää tuo ylevä kielto... :D