10. tammikuuta 2009

PAJUPIRTIN JÄÄDYTYSHAAASTE

Osallistun Pajupirtin Kaisulin järjestämään jäähaasteeseen kaikille ihanille typyköille.Kakkumuoteilla syntyi tälläisiä somistuksia.



ja tässäpä jääruusu



Tämän laitoin ovikellon alle koristeeksi.Jäälaatta kiinnittyi helposti vedellä seinään.Näyttää ihan hyvältä.




Sinisen värin sain aikaiseksi huuhteluaineella.

4 kommenttia:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Hienoa Tiina! Upeita kakkusia sinä olet leiponut. Mukava saada uusia tuttavuuksia. Tervetuloa vaan pirttivieraakseni.Kiva kun osallistut jäähaasteeseen.
Tuo teidän kultsikkanne toi muistot mieleeni. Meidän eka koira oli kultsikka -83-97 Toinenkin oli kultsikka -87-01. Kaksi oikein superihanaa koiraa.Ikävä heitä.
Tällä hetkellä meillä on kaksi karkkaria, kymmenvuotiaat sisarukset.Helpommalla kyllä pääsi kahden noutajan kanssa kun näiden palleroiden. Intoa sinulle jäädytyspuuhiin toivoo Pajupirtin Kaisuli

Ehdottomasti talitiainen kirjoitti...

Sinulla onnellisella on kaksi koiraa! Kaikki koirat ovat ihania (ja sotkuisia ) mutta kultsit varsinkin ;). Aika vaan kuluu niin nopeasti. Se pieni lutunen pallero onkin jo hitaasti kulkeva vanha koira ( 14v 6 kk ).Luopuminen on niin vaikeata.
Blogisi on myös ihana. Tulen seuraamaan sitä jatkossakin.Hyviä jäädytyskelejä toivotellen!

risulintu/Anne kirjoitti...

Löysin tänne jäähaasteen kautta.

Upeita kakkusia olet leiponut. Niin kirkasta jäätäkin noissa. Omat jäädytykset ovat ihan sumean näköisiä. Dopiiko udella, että oletko jäädyttänyt nämä ulkona vai pakastimessa?

Bluemama kirjoitti...

Onpas ihanan näköisiä jääveistoksia! Taidanpa lainata ideaa :)