11. tammikuuta 2011

RIESKAAN JA KAMPANISUJA

Innostuin lämmittämään leivinuunin ja leipomaan peräpohjalaista rieskaa Huvikummun tyyliin.Äiti ja anoppi eivät käytä rieskassa ollenkaan hiivaa. Erinomaiselta kohonnut rieska maistui.



Huvikumpu blogissa oli myös herkullisen näköisiä Tyynen kampanisuja.Kokeilin ohjetta ja suussasulavia kampanisuja tuli :)

2 kommenttia:

Tuittu kirjoitti...

:)
Mahtavaa, että joku uskaltaa ihan näitä perinnejuttuja kokeilemaan. Kaunis on tuo sinun kampanisujen sakaroittaminen. Reiskaa tekisi myös mieli maistaa!

Ehdottomasti talitiainen kirjoitti...

Maalaistalon tyttönä perinnejutut on tuttuja lapsuudesta. Mummin rieskat ja kampanisut ne vasta hyviltä maistuivat.Taidan seuraavaksi kokeilla karjalanpiirakoiden tekoa :)